KunstenLab zoekt

Onderzoeksdomein Virtual Reality …

KunstenLab nodigt kunstenaars, tekenaars, beeldhouwers, … uit om ‘te komen spelen’ met Virtual Reality tekentools. Er is veel rond te doen maar tegelijkertijd nog onontgonnen gebied. Naast de hoge ‘waw’ factor geloven we in de potentie en de pedagogische waarde van die VR-tools. Het is aan nieuwsgierige pioniers om te onderzoeken en hun ervaringen te delen. We nodigen ze graag uit om in KunstenLab te komen werken. Heb je interesse, geef een seintje via info@kunstenlab.be.

Schermafbeelding 2019-01-03 om 16.05.11
Kunstenaar Robert Devriendt wou het toch ook even uitproberen ….

KunstenLab zoekt kunstenaars, creatievelingen die met nieuwe technologieën bezig zijn …

Je kan zelfstandig overweg met nieuwe technologieën en je hebt een interessant project dat je wil uitwerken met de machines die we hier hebben. Je wil je werk tonen, je ervaringen delen. We zijn benieuwd – mail je project door naar info@kunstenlab.be – en we nemen contact op met je !

IMG_20170118_114158711
Arjan Vanmeenen met een serie gelaserde tekeningen.

KunstenLab zoekt nerds en techneuten die op een creatieve manier bezig zijn ….

We hadden een workshop DIY lasercutter – Brecht Ameije knutselde zelf een lasercutter in elkaar, Vic Devriese begeleidde ons in het elkaar steken van een DIY 3D printer. Herken je jezelf ? We zijn benieuwd – mail je project door naar info@kunstenlab.be – en we nemen contact op met je !

img_20161107_203821842
Brecht Ameije demonstreerde zijn zelf gemaakte lasercutter.